Ohjelma

Seinäjoen kaupunginkirjaston digitiimi

Seinäjoen kaupunginkirjaston digitiimi esittelee toimintaansa. Tiimiläiset kertovat kirjaston digineuvonnasta, Apila-verstaasta, digitointilaitteista sekä kotiin lainattavista Hublet-laitteista. Tarjolla on myös digiopastusta paikan päällä.

Pankkien edustajat

Pankkien edustajat opastavat verkkopankkipalvelujen käytössä. Muut palveluntarjoajat esittelevät esimerkiksi yhteydenpitoon liittyviä sovelluksia, liittymiä ja laitteita.

Nojatuolimatkat ympäri maailmaa

Osallistujat pääsevät halutessaan osallistumaan virtuaalisille nojatuolimatkoille ympäri maailmaa. Matkat toteutetaan istuen, ja ne tarjoavat elämyksiä ja tietoa eri kulttuureista kuten Keukenhofin tulppaanipuisto, Eiffel-torni, Venetsia, Niagaran putoukset. Myös uskaliaimmille löytyy vaihtoehtoja kuten ralliauton kyydissä olemista, lentosukellusta jne.

Seinäjoen kansalaisopisto

Seinäjoen kansalaisopiston pisteellä kuulet ainakin kansalaisopiston tulevista digikursseista ja digiavun mahdollisuuksista.

Tavattavissa on myös Konsti -hahmo ja erilaisia robotteja

Asiantuntijat ja opiskelijat opastavat kävijöitä älylaitteiden ja verkkopalvelujen käytössä

Tapahtumassa voi tutustua Sedu suupohjantien eri aloihin

Voit tutustua Sedun tieto- ja viestintätekniikan (IT-tukihenkilö), sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja), liiketoiminnan (merkonomi), hius- ja kauneudenhoitoalan, ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden toimintaan erilaisilla esittelypisteillä. 

Tapahtumassa pääsee tutustumaan alueen terveys-, sosiaali ja hyvinvointipalvelujen digitaalisiin ratkaisuihin.

Tietoa on tarjolla esimerkiksi ajanvarauksista, terveyssovelluksista ja etävastaanotoista.  Lyhyiden tietoiskujen ajaksi voi kävijä istahtaa hetkeksi saamaan tietoa mm. avustetusta puolesta asioinnista, OmaEP-palvelusta, Chat-palveluista.